Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb qui es veurà les cares el Patí? Repassem les possibles semifinals de la Copa Princesa

Aquest cap de setmana es disputarà la darrera jornada de la primera volta als dos grups de l’OKLliga Plata. Amb Alpicat i Vilafranca classificats, sis equips lluitaran per dues places restants.

El format de competició indica que el primer de cada grup es veurà les cares amb el segon de l’altre. El Patí, ara mateix, primer del Nord, jugaria contra Palafrugell, Taradell o Lloret: tots tres lluitaran per la segona plaça del grup sud aquest cap de setmana. En cas que el Vilafranca acabès la primera volta segon o pitjor, se les veuria amb l’Alpicat, matemàticament primer del sud.

JORNADA 11 I CLASSIFICACIÓ DE L’OKLLIGA PLATA – GRUP SUD

A priori, el Vilafranca no tindrà problemes per mantenir el liderat, tenint en compte que aquest dissabte visiten l’Ordes, penúltim classificat.

Per darrere del Vilafranca, líder amb 24 punts, Vendrell amb 22, i Cerdanyola i Vic amb 21, dos equips que s’enfronten entre sí aquest cap de setmana. Existeix la possibilitat que Vendrell, Cerdanyola i Vic tanquin la primera volta empatats a 22 punts; en aquest cas, decidirà la diferència particular entre gols a favor i en contra.

JORNADA 12 I CLASSIFICACIÓ DE L’OKLLIGA PLATA – GRUP SUD

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: