Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament disposa de 3 pisos més, destinats a lloguer social per a famílies amb dificultats

L’Ajuntament disposa de 3 pisos més, destinats a lloguer social per a famílies amb dificultats

Un d’aquest pisos, situat al passatge Albert Moliner, al barri de Sant Julià, ha estat rehabilitat pel Programa de Rehabilitació d’Habitatges amb Finalitat Social de l’Ajuntament de Vilafranca.

S’ha rehabilitat després de signar un conveni amb el seu propietari, que el tenia en desús des de feia alguns anys. Després de la intervenció de rehabilitació que s’hi ha fet, amb un import de 42.000 euros, l’Ajuntament ha obtingut la cessió de l’habitatge per un període de 9 anys durant els quals es podrà cedir per a lloguer social a famílies amb dificultats d’accés a l’habitatge. El pis, de 64 m2 de superfície útil, té 3 habitacions. L’Ajuntament també ha acordat la cessió a famílies de la llista d’espera de la Borsa de Mediació per al Lloguer Social de dos habitatges situats al barri del Molí d’en Rovira, provinents del conveni signat amb la SAREB l’any 2019. La SAREB, també anomenat “banc dolent”, va ser creada el 2012 per gestionar i vendre els actius problemàtics de les entitats bancàries rescatades per la crisi financera del 2008. Els 2 pisos s’han rehabilitat amb plans d’ocupació, repartint les despeses entre la SAREB i l’Ajuntament. Dels 15 habitatges del conveni signat amb la SAREB, ja són 3 els que ja s’han pogut cedir a famílies i s’estan fent tràmits per poder assignar-ne un quart properament al barri de les Clotes. Amb aquests 3 nous habitatges, l’Ajuntament, a través del servei d’Habitatge, està gestionant un total de 203 pisos, entre la Borsa de Mediació per al Lloguer Social i el Programa de rehabilitació, els convenis amb Incasòl, de propietat municipal i altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: