Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors viuen emocionats i satisfets el final de la Festa Major del 2021

El quintet, que ha organitzat les festes majors del 2020 i 2021, reconeix que han estat dos anys molt intensos. Esperen que els administradors de l’any vinent puguin organitzar una FM més normal.

La mitjanit de dijous a divendres acabava amb el tradicional castell de foc la Festa Major d’aquest 2021, que els cinc administradors van seguir des de la Rambla de Sant Francesc. Visiblement emocionats, Núria Rovira, Anna de Tena, Montse Andrade, Pablo Sancho i Pere Nin van gaudir d’aquest darrer acte de la més típica amb molts sentiments entrecreuats després recordem-ho d’haver organitzat la seva segona festa major.

Després d’abraçar-se i celebrar aquest final de festa, Núria Rovira recordava que han estat dos anys molts durs de feina, que s’han concretat en cinc dies que han passat molt ràpid. Es mostrava satisfeta del resultat i tenia un record especial per la processó del 31 com a un dels actes més emotius.

Pablo Sancho, visiblement emocionat, recordava també que tot ha estat molt complicat d’organitzar i que a més els ha plogut 3 dels 5 dies de la festa. Considera però que al final tot ha valgut la pena i recordava també amb especial emoció la processó del 31.

Per Anna de Tena el moment era també de moltes emocions, però al mateix temps d’una certa incredulitat que després de dos anys tant intensos tot s’hagi acabat. Ella es quedava amb tot el que han compartit durant tots aquests mesos.

Pere Nin es mostrava satisfet també per el resultat final d’aquesta festa major 2021, i reconeixia que els sentiments del moment eren difícils d’explicar. Un dels seus millors moments de la festa va ser l’inici de la novena i els goigs el 22 d’agost.

Finalment Montse Andrade també reconeixia estar molt emocionada després del castell de foc, que posava punt final a dos anys molt intensos. Per ella tot el que havien compartit el quintet era molt especial, i es quedava amb l’encesa de la tronada i el dia 31 com actes més emotius.

Amb el castell de foc es posava punt final a la Festa Major del 2021, i a la tasca que han fet aquest quintet d’administradors que han viscut de fet dues festes majors especials, diferents, adaptades a les situacions sanitàries que han anat trobant-se i que esperen no s’hagin de repetir mai més. Tots cinc mostraven l’esperança que la Festa Major del 2022 sigui més semblant al que és habitual i que es puguin fer si no tots la majoria dels actes amb tota la normalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: