Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna la Travessa dels Òscars amb més premis i amb la participació de les dues sales de cinema

Torna la Travessa dels Òscars amb més premis i amb la participació de les dues sales de cinema

Quan fa 9 mesos de la reobertura del Kubrick, des de l’entitat es mostren satisfets de l’evolució tot i que són conscients que, sense els ajuts externs, seria molt complicat mantenir les dues sales

La gala dels Òscars se celebrarà el proper 12 de març al Teatre Dolby de Los Angeles. I com marca la tradició, Vilafranca la seguirà de prop amb la Travessa dels Òscars que va nèixer l’any 1996 i que es va recuperar al 2014 després d’uns anys d’aturada. Una de les novetats de l’edició d’aquest 2023 és que, per primer cop, participen les dues sales de cinema de Vilafranca: la sala Zazie i el Kubrick. Ho explica Pablo Sancho de Cineclub Vilafranca.

Una altra de les novetats és que enguany s’incrementen els premis per la persona guanyadora. Passen de 17 a 27. Els premis seran de caire gastronòmic, cultural, cinematogràfic i, fins i tot, algun viatge. L’any passat van participar 389 persones i enguany s’espera que la xifra pugui augmentar. Quan fa gairebé 9 mesos de la reobertura del Kubrick per part de Cineclub, des de l’entitat es mostren satisfets de l’evolució tot i que són conscients que, sense els ajuts externs, seria molt complicat mantenir les dues sales obertes. Ho explica el president de Cineclub, Jaume Felipe.
Des de Cineclub Vilafranca creuen molt important per poder continuar, fer una crida al públic perquè segueixi anant al cinema i també el tancament de patrocinis privats.

La butlleta, com és habitual, tindrà set categories que caldrà encertar: millor pel·lícula, millor actor i actriu principal, millor direcció, millor actriu i actor secundaris i millor pel·lícula internacional. Fins el 12 de març es podrà participar a la Travessa dels Òscars ja sigui online o presencialment en alguna de les dues sales des d’aquesta mateixa setmana. La gala d’entrega de premis serà el 19 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: