Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia Penedès inicia un seguit d’actes per celebrar el seu 20è aniversari

Aquesta setmana fan la primera de les activitats, i la voluntat és fer actes fins el mes de març de 2022.

La data s’esqueia l’any passat, però es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia. Ara, l’entitat engega tot un seguit d’activitats per recordar aquestes dues dècades de presència al Penedès i Garraf. El seu president, Joan Parra, comentava que es tracta de fer un repàs al que s’ha fet, però també de fer una mirada endavant amb els nous reptes que planteja la societat.

El primer dels actes es farà aquest proper 30 de setembre amb una xerrada amb el president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, David Bondia. Però per ajudar a donar visibilitat a l’aniversari aquest dilluns s’ha començat a pintar un mural commemoratiu al carrer Consellers de Vilafranca, a càrrec de la pintora Mariona Rios.

La intenció és fer un acte al mes fins el març de 2022 per anar oferint reflexions sobre l’evolució dels drets humans.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: