Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia demana als ajuntaments el compliment de la Declaració Universal dels Drets Humans

El 10 de desembre es compliran 75 anys de l’aprovació de la Declaració Universal dels Drets Humans per part de les Nacions Unides, i AI Penedès està fent arribar un qüestionari al ajuntaments.

Amb aquest motiu, des d’Amnistia Internacional al Penedès estan fent arribar a la majoria d’Ajuntaments un qüestionari per veure quin grau de compliment i d’aplicació d’aquests drets humans tenen en el seu dia a dia. Amb especial atenció, com explicava Joan Parra que és el portaveu de l’entitat a l’Alt Penedès, a aquells que tenen Policia Local i que per tant regulen i poden fer determinades accions també a nivell policial sobre determinats col·lectius.

Parra es mostrava especialment crític amb l’ús de les pistoles elèctriques, i apuntava també les dificultats que alguns ajuntaments posen als immigrants a l’hora d’empadronar-se.

A Vilafranca, l’acte central de la celebració d’aquests 75 anys consistirà en una conversa entre Alfons López, que ha estat president d’Amnistia Internacional a Espanya, i el periodista John Carlin. Serà el divendres 1 de desembre a les 7 de la tarda a l’Auditori de Vinseum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: