Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala Zazie acull una projecció i un debat contra el racisme

En el debat hi participaven les activistes Dai Sombra Aisha i Ingrid Makondy.

Dissabte, en el marc del dia mundial per l’eliminació de la discriminació racial celebrat el 21 de març, Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de Vilafranca i Amnistia Internacional Alt Penedès van organitzar un passi del documental Negrers: La Catalunya esclavista, del Sense Ficció. Tot seguit, l’activista antiracista i escriptora afrobrasilera Dai Sombra Aisha, i l’activista antiracista afrocatalana, Ingrid Makondy van participar en un debat per contextualitzar els aspectes tractats al documental amb la situació actual de les persones afrodescendents a Catalunya.
Finalment, hi havia un espai de debat i preguntes obert a tots els participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: