Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Amnistia Internacional celebra un acte de defensa de les dones a Colòmbia

Amnistia Internacional celebra un acte de defensa de les dones a Colòmbia

Amnistia Internacional organitza la taula rodona ‘Alçar la veu no és un delicte, les dones han de poder exercir els seus drets a Colòmbia’.

L’acte comptarà amb la intervenció de Rosario Vásquez, presidenta Taula Catalana pels Drets Humans a Colòmbia refugiada i professional de la sanitat, i Manuela Bedoya, jove defensora dels Drets Humans a Cali, Colòmbia, acollida en un pla de protecció. La taula la moderarà Alba Garcia Sánchez, tècnica en Polítiques Públiques de Dones. La taula rodona té lloc aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre al Casal Popular la Gueralda.

A l’Atur Nacional del 2021 milers de persones van sortir als carrers a Colòmbia per reclamar els seus drets. La Força Pública va fer servir la violència sexual i altres formes de violència de gènere contra 28 dones i persones LGBTI per infligir por i castigar els que exigeixen canvis al país. Els agents de l’Estat, especialment de la Policia Nacional, van fer servir llenguatge i expressions sexistes, misògines i abusives, i també violència sexual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: