Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

120 cellers catalans sortiran en tren des de Vilafranca per presentar els seus vins per Europa

El tren sortirà de l’estació vilafranquina posant rumb cap a París i continuant per Berlín, Sant Petersburg, Moscou, Viena i Milà, acabant de nou a la capital de l’Alt Penedès.

Aquest dimecres al matí, l’ideòleg de la Fira Vins Rebels Ton Rimbau ha presentat un nou projecte anomenat ‘Vins Rebels on Road’. Es tracta d’una fira itinerant que durant 9 dies recorrerà en tren diverses ciutats europees sortint des de Vilafranca i comptant amb 120 cellers del territori català. La fira farà aturada a 6 ciutats europees, a banda de Vilafranca. El tren sortirà de l’estació vilafranquina posant rumb cap a París i continuant per Berlín, Sant Petersburg, Moscou, Viena i Milà, acabant de nou a la capital de l’Alt Penedès. El manager del projecte, Xavier Vallès, explica el funcionament de la fira així com un dels seus objectius: donar a conèixer el producte dels cellers catalans fora de les nostres contrades.

Està previst que el tren pugui acollir unes 350 persones entre cellers i persones VIP que aportaran part del finançament de la iniciativa. Pel que fa a la gastronomia, al tren se serviran àpats de restaurants amb Estrella Michelin com és, per exemple, el Celler de Can Roca.
L’altre gran objectiu de Vins Rebels On Road és divulgar pel món la manera de fer vins lliures de tòxics. Ho explica l’ideòleg del projecte, Ton Rimbau.

Està previst que Vins Rebels On Road se celebri al mes de maig de l’any vinent i que en cada ciutat que es visiti es muntià durant tot un dia una fira de vins. A Vilafranca tindrà lloc a l’arribada per a cloure l’esdeveniment itinerant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: