Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Olèrdola obre una enquesta d’opinió sobre els projectes de nou local social de Daltmar

Olèrdola obre una enquesta d’opinió sobre els projectes de nou local social de Daltmar

A través de la web de participació de l’Ajuntament hi poden participar, fins el 15 d’agost, totes les persones majors de 16 anys empadronades a Olèrdola.

Des de divendres 30 de juliol i fins el proper diumenge 15 d’agost resta obert el termini per a poder respondre l’enquesta d’opinió, convocada per l’Ajuntament d’Olèrdola, perquè la ciutadania es pronunciï sobre els projectes elaborats per a construir un local social municipal a la zona esportiva de Daltmar. El propòsit de l’Ajuntament amb aquesta enquesta és el de recollir el parer de la ciutadania per a realitzar l’actuació que més s’adeqüi a allò que volen els veïns i veïnes. El passat 30 de juliol es va fer una reunió presencial a Daltmar per tal de presentar les dues propostes.

L’opció A parteix de l’enderroc de l’edifici actual del bar i es crea una balconada protegida amb una pèrgola de formigó, que unifica l’edifici dels actuals vestidors amb el nou edifici polivalent que es construiria. La proposta inclou crear un edifici polivalent en l’espai de l’edifici actual, incorporant els despatxos de les entitats, locals i els serveis higiènics, amb una superfície de 140m2 amb una porxo de 70m2 més. S’estima que la proposta suposaria una inversió de 570.000 €.

En l’opció B es parteix igualment de l’enderroc de l’edifici actual i els porxos, però no intervé sobre la balconada ni la creació del porxo d’unió. Es parteix de fer un edifici de bar simètric als dels vestidors, que pot disposar de taules interiors i taules vinculades a la piscina. D’altra banda, el nou edifici polivalent acolliria una sala per a diferents usos, de 78 m2, amb un porxo de 88m2. Aquesta proposta d’estima que comporta una inversió de 490.000 €.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: