Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Vilafranca fa recomanacions al conjunt de la població per l’onada de calor

L’Ajuntament de Vilafranca fa recomanacions al conjunt de la població per l’onada de calor

També fa una crida a seguir-los especialment als col·lectius més vulnerables com persones grans, infants o persones amb malalties cròniques.

Es demana que la població es protegeixi del sol i la calor i que es mantingui hidratada i fresca.
A casa es recomana que durant les hores de sol, es tanquin les persianes de les finestres on hi toca directament i que s’obrin les finestres de casa durant la nit, per refrescar-la. També que s’utilitzi algun tipus de climatització per refrescar-se i si no es disposa d’aire condicionat, es proposa passar les hores de més calor en llocs climatitzats, com biblioteques o cinemes.
Al carrer, cal evitar el sol directe, fer servir gorra, utilitzar roba lleugera de colors clars i que no sigui ajustada. També es proposa caminar per l’ombra i beure aigua sovint. Es recomana reduir l’activitat física, evitar sortir al migdia, que és quan fa més calor. I si es coneix gent gran o malalta que viu sola, visitar-los al menys dos cops al dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: