Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les successives onades de calor fan créixer l’interès per ventiladors i aires condicionats

Les consecutives onades de calor que estem vivint aquest estiu fan que augmenti l’interès per comprar ventiladors i aires condicionats.

Tot i que la calor ens ha donat aquesta setmana una treva, venim d’experimentar temperatures rècord durant dies i de forma continuada. Per això, a les botigues d’electrodomèstics han vist com creixia l’interès per adquirir sistemes per refrescar l’ambient com ventiladors o aires condicionats.

Des de la botiga Viladomèstics expliquen que han rebut molta gent que es vol informar sobre les diferències entre la instal·lació de l’aire condicionat, l’aire condicionat portàtil i els ventiladors.

El passat cap de setmana ha estat força calorós a Vilafranca, tot i que la temperatura màxima, 38 graus i mig, es va registrar el divendres 15 de juliol. Al mercat dels dissabtes de Vilafranca, paradistes i compradors, vivien aquesta darrera onada de calor de diferents maneres.

Segons les previsions meteorològiques, els propers dies les temperatures no pujaran dels 29 graus i s’esperen precipitacions tant dijous com divendres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: