Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Generalitat no autoritza la prova pilot de la Festa de la Fil·loxera

L’Associació Festa de la Fil·loxera lamenta que la Generalitat no autoritzi la prova pilot del 8 de setembre i posposa la celebració del 40è aniversari fins al 2022.

L’Associació Festa de la Fil·loxera va presentar a la Generalitat un projecte alternatiu per poder celebrar la festa. El projecte, que comptava amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, tenia per objectiu apostar per la cultura popular minimitzant els efectes de la pandèmia i convertint la Festa de la Fil·loxera en un espai segur. Es va preveure un aforament màxim a la Plaça de l’Església de 1.200 persones.

A més, per reduir el risc de contagi i de forma coordinada amb Serveis Mèdics Penedès i l’escola Sant Josep, s’havia previst un cribratge massiu amb testos d’antígens a tots els assistents en les 12 hores prèvies a la seva celebració.

La negativa per part de la Generalitat de Catalunya a autoritzar la prova pilot ha provocat que l’Associació hagi decidit posposar la celebració del 40è aniversari fins al 2022.

Malgrat tot, l’Associació ha programat actes per les nits dels propers 7 i 8 de setembre. Els actes es poden consultar al web festadelafiloxera.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: