Divendres, 28 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La remodelació de la teulada de Santa Maria podria estar enllestida per Nadal

Des de la Comissió Santa Maria segueixen amb les iniciatives i campanyes per a recaptar fons per a la rehabilitació.

Les obres de la coberta de la Basílica de Santa Maria que van començar el passat més de juny continuen a bon ritme. Gràcies al fons FEDER aportat per la Generalitat, s’estan duent a terme la segona i tercera fase d’aquests treballs. El mossèn Xavier Aymerich explica què s’està fent exactament a la teulada de Santa Maria. Es calcula que les obres de la coberta durin uns 6 mesos, per tant estarien finalitzades al Nadal. Després d’això els treballs de rehabilitació de l’església continuen.

Al ser considerada Bé Cultural d’Interès Nacional, cal anar fent un seguiment arqueològic de les troballes. És per això que s’intenta recuperar el màxim d’elements que puguin anar sortint. Ho explica l’historiador Josep Maria Feliu.

Des de la Comissió Santa Maria segueixen amb les iniciatives i campanyes per a recaptar fons per a la rehabilitació. Continuarà l’Apadrina una teula, la venda de loteria, de postals o d’imans, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: