Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle d’activitats Vilaestiueja arriba a la recta final

Un dels plats forts d’aquesta recta final serà l’actuació del pallasso Marcel Gros.

Les darreres propostes del Vilaestiueja passen per un taller de pop up, un taller tecnològic de Minecraft, música per créixer en família i scooter. Tot plegat a diferents espais de la vila, com a les escoles Estalella i Graells i Dolors Piera o la llar d’infants Lola Anglada.

Un dels plats forts d’aquesta recta final serà l’actuació del pallasso Marcel Gros aquest divendres a les sis de la tarda a l’escola Pau Boada. Marcel Gros hi presentarà el seu espectacle ‘La gran a…ventura’, per al qual encara hi ha places disponibles.

Tota la informació sobre el Vilaestiueja es pot consultar al web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: