Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca inaugura un Most inèdit amb més de 60 activitats durant 11 dies

Durant la gala d’inauguració es va lliurar el primer dels dos guardons honorífics d’enguany. Aquest reconeixement destaca la contribució a la cultura del vi i es va entregar a l’equip Sàpiens del Vi

Aquest dijous al vespre l’Auditori Municipal de Vilafranca acollia la gala d’inauguració del Most Festival. Un Most que es va haver de postposar el passat mes de novembre a causa de la pandèmia de la Covid i que ara se celebra d’una manera inèdita tal i com explica el director del Most, Xavi Fornos.

Durant la gala d’inauguració es va lliurar el primer dels dos guardons honorífics d’aquest any. Aquest reconeixement destaca la contribució a la cultura del vi i es va entregar a l’equip de Sàpiens del Vi, encapçalat per Ferran Adrià i Ferran Centelles. Centelles, molt satisfet, va ser l’encarregat de recollir el premi. Ferran Centelles explicava com havia estat la tasca d’elaboració de l’enciclopèdia de Sàpiens del Vi.

Després de 10 anys de Most, els seus organitzadors creuen que el gran repte segueix sent créixer en qualitat més que en quantitat. La gala d’inauguració va ser presentada pel periodista Jordi Eroles i al finalitzar es va projectar el film Wine Masters: Penedès Spain del director Klaas de Jong.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: