Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Tous, David Alquézar, és el nou delegat territorial del Govern al Penedès

Ha exercit d’Enginyer Municipal de l’Ajuntament de Vilafranca fins l’actualitat.

És Enginyer Tècnic Industrial especialitat en Química Industrial per l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial d’Igualada. Ha exercit d’Enginyer Municipal de l’Ajuntament de Vilafranca fins l’actualitat. Vinculat a Esquerra Republicana de Catalunya des de 2002, va impulsar la secció local de Sant Martí de Tous. Militant d’ Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2007, ha estat responsable de la sectorial de política municipal d’ERC Anoia. Actualment és Alcalde de Sant Martí de Tous; President de la mancomunitat Anoia de Ponent ; Vicepresident primer de promoció econòmica i cap del grup d’Esquerra Republicana al Consell Comarcal de l’Anoia.
Alquézar substitueix en el càrrec al qui va ser primer Delegat de la nova Vegueria del Penedès, Pere Regull. El 17 de juliol del 2018, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va ser nomenat com a Delegat Territorial de la Vegueria del Penedès.
Amb el pacte de govern entre ERC i Junts es va acordar un canvi de cromos entre les més destacades delegacions territorials de Catalunya, de manera que canvien de mans. Dins de l’acord es va plantejar que la delegació del Penedès es faria a proposta d’Esquerra Republicana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: