Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Alquézar fa un balanç positiu de les accions realitzades per la delegació del Govern

Considera que en el darrer any i mig s’ha accelerat el desplegament dels serveis territorials a la Vegueria, i s’ha acostat al Govern la perspectiva penedesenca sobre diferents projectes.

A la seu de la delegació, el seu responsable ha volgut presentar algunes de les accions destacades que s’han dut a terme al llarg del 2022, algunes de les quals es van materialitzant en aquest inici de 2023. Així, per exemple, ha explicat que ja s’ha nomenat un nou director de serveis territorials, en aquest cas el de Territori, que ja aquesta setmana comença a treballar al Penedès. Raül Pérez ha estat la persona triada, i amb ell es continua el desplegament al Penedès, que Alquézar ha afirmat que al llarg d’aquest 2023 tindrà les 12 delegacions que corresponen.

D’aquesta manera es vol apropar l’acció del Govern als diferents municipis, i poder-ho fer amb mirada penedesenca.

Per Alquézar aquest darrer any i mig en que ell està al capdavant de la Delegació del Govern al Penedès ha servit per impulsar aquest desplegament i fer realitat qüestions com la regió sanitària i l’important inversió que hi ha prevista en temes de salut al Penedès en aquest 2023.

Des de la Delegació es considera que el Penedès és un espai d’oportunitats i grans reptes, que s’han de materialitzar amb el suport del govern de la Generalitat. Entre els aspectes a potenciar hi ha la transició energètica, i la voluntat de buscar alternatives que no malmetin el territori i que permetin mantenir la pressió davant les grans àrees metropolitanes que envolten el Penedès.

En el mateix sentit també es vol apostar per millorar la connectivitat amb transport públic entre els municipis de la vegueria, i avançar en la mobilitat verda.

Per David Alquézar la feina que s’ha fet en aquest darrer any i mig que ell ocupa la delegació ha permès posar sobre la taula tot un seguit de potencialitat que el Penedès ja tenia però que calia tenir la voluntat ferma de posar en valor i fer visibles. Des del seu punt de vista aquest 2023 ha de ser el que permeti el desplegament ja de tots els serveis territorials, i que es puguin anar omplint de contingut per oferir el millor servei als ciutadans i als municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: