Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Durant aquest any i el proper es desplegaran 8 serveis territorials al Penedès

El Delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, ha presentat aquest dimarts al matí al pati de Vinseum la memòria anual de la Delegació als mitjans de la Vegueria Penedès.

Alquézar ha explicat que des d’ara fins al 2023 es desplegaran 8 serveis territorials. De fet, dilluns està previst que Alquézar es trobi amb els alcaldes de les quatre capitals per anar a visitar els espais on anirien ubicats. Es planteja una implantació equitativa entre les 4 comarques: una ubicació única a cada capital de comarca amb dos serveis territorials.

Els detalls del desplegament es donaran a conèixer oficialment durant el mes de març per part del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori Jordi Puigneró.

Durant la trobada amb els mitjans d’aquest dimarts a Vilafranca, David Alquézar ha explicat que la del Penedès és la 4ta vegueria en població amb un ritme creixent i ho destacat que ocupa “una situació privilegiada dins el mapa del país, sent la ròtula entre la regió metropolitana de Barcelona i Tarragona, entre la costa i l’interior”. També ha esbossat la futura posada en marxa d’un Institut de Desenvolupament del Penedès que permeti atraure oportunitats de dinamització econòmica en convivència amb la cura del paisatge i la qualitat de vida dels penedesencs.

Alquézar ha insistit en la necessitat de materialitzar l’acció de govern en els seus cinc eixos prioritaris: justícia, drets, economia del coneixement, ecologia i feminisme. I fer-ho sempre amb «empremta penedesenca».

També ha explicat que caldrà assentar les bases d’una nova organització en matèria sanitària o policial, per exemple, que correspongui al territori de la Vegueria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: