Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El delegat del Govern ha visitat Sant Cugat Sesgarrigues

Dona suport a les polítiques de promoció econòmica i enoturística del municipi.

Aquest migdia el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha visitat Sant Cugat Sesgarrigues en el marc de les visites periòdiques que realitza als municipis del seu àmbit. L’ha rebut l’alcaldessa, Montse Albet, acompanyada per membres del govern i , entre d’altres, han visitat la llar d’infants i l’escola.

Montse Albet agraeix la visita que fa més proper el Govern per fer-li arribar les necessitats del municipi. La visita també ha servit per veure el nou mòdul menjador de l’escola i per fer arribar les preocupacions del moment, com poden ser els robatoris a cases aïllades.

L’alcaldessa també ha traslladat al delegat del Govern els projectes que té Sant Cugat en promoció econòmica, especialment en el desenvolupament de l’enoturisme, amb algunes accions coordinades amb el Consell Comarcal i subvencionades pels fons Feder. En aquest sentit el delegat Miquel Àngel Escobar ha incidit en el suport els municipis per poder promocionar els projectes que fomentin l’activitat econòmica. Per exemple amb l’objectiu de potenciar les possibilitats enoturístiques.

El delegat del govern remarca que visites com la de Sant Cugat Sesgarrigues es fan per poder fer arribar la predisposició de la Generalitat a apropar l’administració als ciutadans, a més d’identificar les necessitats urgents dels municipis i coneixent les seves aspiracions de futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: