Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Corpinnat renova la junta directiva

Xavier Gramona deixa la presidència de l’Associació de Viticultors i Elaboradors Corpinnat després de quatre anys al capdavant com a primer president de l’entitat.

Xavier Gramona i Ton Mata compartien la presidència des de l’any de creació de la marca, el 2017. Gramona se’n va satisfet d’haver contribuït “amb esforç i sacrifici de totes les empreses fundadores”, a fer realitat aquest projecte. L’assemblea de socis de la marca ha escollit per unanimitat Ton Mata, conseller delegat de Recaredo, com a nou president mentre que Xavier Nadal assumeix la vicepresidència.
Xavier Gramona també ha cedit la seva cadira de la junta directiva i de l’assemblea general al seu fill Leonard Gramona qui, en aquesta nova etapa, assumirà la representació del celler en els espais de decisió de Corpinnat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: