Dijous, 8 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha participat en la Cimera Europea per a Ciutats Intel·ligents

La trobada que es va fer de manera telemàtica, va reunir diverses ciutats europees que mostraven els seus projectes centrats en l’ús de les tecnologies en relació a la preservació del medi.

Aquest dijous es celebrava de manera telemàtica aquesta cimera en que diferents municipis europeus presentaven projectes relacionats amb l’ús de les noves tecnologies i la connectivitat de zones rurals a travès de plataformes digitals.

En el marc d’aquesta jornada, la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, va participar presentant diversos projectes de la capital penedesenca en relació a l’ús de les noves tecnologies per potenciar un turisme sostenible, l’ús d’energies renovables, i l’aprofitament per exemple de les restes de poda per a fer biomassa. Un projecte que coordina l’Ajuntament de Vilafranca i que compta amb finançament europeu.

Tot plegat amb el suport també de la certificació Biosphere que Vilafranca ja té des de fa anys i que l’identifica com a destinació turística i ciutat respectuosa amb el medi.

La regidora va posar en context també tots aquests projectes englobats en una regió vinícola que busca precisament aquest equilibri i respecte cap el medi ambient com a una de les seves senyes d’identitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: