Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una cinquantena de cellers participen al tast del 55è Concurs Tastavins DO Penedès

Les mostres presentades s’incrementen un 50% més respecte el 2020. Una trentena de professionals del món del vi han format el panell de tastadors.

El Concurs Tastavins DO Penedès està organitzat per l’Acadèmia Tastavins Penedès i compta amb el suport tècnic de la Denominació d’Origen Penedès. En l’edició d’enguany hi han participat una cinquantena de cellers que han presentat un 50% més de mostres respecte a l’any anterior. És per aquest motiu, que el panell de tastadors d’aquesta edició s’ha ampliat fins a arribar a la trentena de participants entre sommeliers, enòlegs, periodistes especialitzats i responsables de compres de botigues especialitzades i gran consum.

El president de l’Acadèmia Tastavins, Max Margalef, ressalta que malgrat que el context de pandèmia, el Penedès està molt viu.
El director de la DO Penedès, Francesc Olivella, explica que el concurs els ajuda a la divulgació i promoció dels vins de la DO Penedès.

El tast que es va desenvolupar aquest dilluns en l’edifici de l’Enològica, seu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, va seguir escrupolosament totes les mesures de seguretat: distància entre els tastadors, ventilació, elements d’ús individual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: