Dijous, 6 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tall de trànsit al carrer Bisbe Estalella per obres de renovació de la xarxa de sanejament

Tall de trànsit al carrer Bisbe Estalella per obres de renovació de la xarxa de sanejament

Entre el 3 i el 21 de maig estarà tallat un tram del c/ Bisbe Estalella, al barri del Molí d’en Rovira, amb motiu dels treballs de renovació de la xarxa de sanejament.

En concret, el tram afectat és el que va del carrer Sarriera al carrer Melió, per on no podran circular els vehicles. Els vianants podran transitar per les voreres amb normalitat i el veïnat podrà accedir i sortir dels seus aparcaments en horari restringit els dies laborables de 17 a 8h del matí. Els caps de setmana s’habilitarà l’accés sense limitacions als aparcaments privats.

Aquestes obres al carrer Bisbe Estalella tindran continuïtat cap al carrer Sarriera en una segona fase. Per aquest motiu, s’han de moure d’ubicació algunes bateries de contenidors situades en aquest àmbit. Aquests canvis d’ubicacions es mantindran fins a mitjans de juny, aproximadament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: