Dimecres, 22 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament iniciarà al juliol la substitució de 600 punts de llum per tecnologia led

Els treballs s’iniciaran aquest mes de juliol, i ‘Ajuntament espera que el projecte es pugui acollir als fons europeus que han d’arribar a l’estat espanyol.

El tinent d’alcalde d’Acció Territorial i Serveis Urbans, Francisco Romero, ha explicat a la confluència dels carrers del Casal i Migdia les inversions que afrontarà en els propers mesos l’Ajuntament per emprendre accions per implementar lluminàries de tipus led en l’enllumenat públic a Vilafranca.

Romero ha explicat que a partir del juliol s’iniciaran els treballs que afectaran un 8% dels punts de llum de Vilafranca, concretament 602 lluminàries que en algun cas veuran substituït el punt de llum i en altres s’haurà de canviar tota la instal·lació. Romero ha remarcat que aquestes accions es fan ara amb fons municipals a l’espera que el projecte es pugui acollir als fons europeus que han d’arribar a l’estat.

Les primeres accions se centraran al centre de la vila i els seus connectors amb els barris lligats al Pla d’Intervenció Integral, a la zona de la Girada i a les obres del nou carril bici. Unes accions que han de permetre estalviar 72 tones d’emissions de CO2.

Romero ha recordat també que al setembre s’iniciaran els treballs per instal·lar plaques solars als edificis de l’Ateneu Municipal, la Fassina i el Vinseum, per continuar contribuint a la implantació de les energies renovables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: