Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Federació Empresarial del Gran Penedès torna a celebrar aquest 2021 la Nit de l’Empresa

La celebració es farà el proper 17 de juny a partir de les 7 de la tarda a la Finca Mas Solers, i comptarà amb una ponència de l’economista Xavier Sala i Martín.

Una trobada del teixit empresarial del Gran Penedès que acollirà també la gala de premis FEGP 2021, uns guardons amb el quals es vol reconèixer la trajectòria de les empreses en el darrer any. En aquesta ocasió però, el reconeixement serà més especial ja que recull la trajectòria dels anys 2019 i 2020, en uns moments en que la pandèmia ha posat a prova el teixit empresarial obligant a moltes empreses a reinventar-se. Hi ha més de 60 candidatures als premis, un fet que la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, considera posa de manifest les ganes de tirar endavant dels empresaris del territori.

La celebració es farà el proper 17 de juny a partir de les 7 de la tarda a la Finca Mas Solers, i comptarà amb una ponència de l’economista Xavier Sala i Martín.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: