Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Infern’, de la companyia La Taimada, guardonada amb un dels Premis Ciutat de Barcelona

‘Infern’, de la companyia La Taimada, guardonada amb un dels Premis Ciutat de Barcelona

La Taimada ha mostrat el work in progress de la seva nova creació, ‘Infern’, guardonada amb un Premi Ciutat de Barcelona 2020.

‘Infern’ és un projecte escènic de la companyia La Taimada creat per a diversos intèrprets que s’inspira en l’última taula del tríptic ‘El Jardí de les Delícies’ de El Bosco. Forma part d’una trilogia anomenada ‘The Garden’ que tractarà les tres pintures del quadre. La peça, encara en procés, es va poder veure els dies 21 i 22 de maig al Sant Andreu Teatre.

De fet, ‘Infern’ es va gestar en el marc del projecte Aliansat la passada temporada. Va començar amb la preparació i producció de ‘El Jardï’, un projecte amb voluntaris de diferents edats i capacitats físiques que es va veure aturat per la pandèmia. La companyia, dirigida pels vilafranquins Jordi Cabestany i Olga Álvarez, va reformular el projecte, avançant la creació de ‘Infern’. La peça ha servit per cloure el cicle de l’Aliansat, un projecte de dos anys de durada organitzat pel SAT! (Sant Andreu Teatre), N54 Produccions SL i dirigit a companyies professionals de dansa, que proporciona a les companyies residències tècniques i artístiques, difusió, ajuda a la contractació i vincles amb altres sales.

‘Infern’, a més, ha rebut un dels Premis Ciutat de Barcelona 2020 que atorga l’Institut de Cultura en la línia de suport a la creació artística.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: