Dilluns, 26 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El grup Oques Grasses serà un dels protagonistes de les Fires i Festes 2021 de Sant Sadurní

El grup Oques Grasses serà un dels protagonistes de les Fires i Festes 2021 de Sant Sadurní

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha confirmat el concert d’Oques Grasses, que s’inclourà la programació musical i d’espectacles de les Fires i Festes 2021 de Sant Sadurní d’Anoia.

Oques Grasses era una de les principals apostes per l’edició de les Fires i Festes de l’any passat, però la pandèmia de la COVID-19, les restriccions d’aforament i la complexitat que en aquell context plantejava un concert d’aquestes característiques, van motivar a que s’acordés finalment l’ajornament fins aquest 2021. Aquest canvi de calendari tindrà alguns aspectes positius i és que el grup osonenc presentarà en breu nou disc i d’aquesta manera desembarcarà a Sant Sadurní el dimecres 8 de setembre amb un nou treball sota el braç acabat d’estrenar.
Aquests és el primer anunci d’un cartell de Fires i Festes que promet ser molt potent i atractiu i que oferirà espectacles i propostes ben interessants i de nivell per a tots els gustos i públics. L’Ajuntament apostarà de nou per el model de l’any passat i que va permetre seguir donant suport a la cultura i a les entitats locals en uns moments molt difícils, garantint els controls i la seguretat sanitària necessaris, i tot això malgrat les incerteses que provocava la pandèmia i els canvis en les restriccions decretades per les autoritats.
Bona part de la programació i les activitats se celebraran al recinte que s’instal.larà a l’esplanada del CAP, que permetrà la instal·lació d’un gran escenari i un millor control de l’aforament i del públic assistent, així com l’adopció de les mesures de seguretat que estiguin vigents en aquell moment.
Properament s’habilitarà el web www.santsadurni.cat/firesifestes2021 on s’hi podrà trobar tota la informació i novetats del principal esdeveniment cultural i festiu de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: