Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Salvadó renova amb el Noia fins al 2026

El jove jugador de Torrelavit és un dels jugadors amb més pes a la plantilla. Tot i la seva joventut, porta militant al primer equip des de la temporada 18/19.

El Noia continua treballant per confeccionar la plantilla de cara la pròxima temporada i anuncia la renovació de Toni Salvadó que vestirà la samarreta negre i vermella, com a mínim, fins al juny del 2026.

El dorsal 8 del Noia, nascut el gener del 2002, i natural de Torrelavit, va arribar a la base del club després del seu pas per l’equip del seu poble i del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní. Va promocionar al primer equip la temporada 2018/19, compaginant convocatòries d’OK Lliga amb les del filial a Nacional Catalana fins que el 2021 es va incorporar com a sènior, aconseguint fer-se un lloc als esquemes de Pere Varias i convertint-se en una peça fixa al cinc inicial les darreres temporades.

En l’àmbit internacional, Salvadó compta al seu palmarès amb un títol de campió d’Europa sots-23.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: