Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un incendi a un immoble de Sant Sadurní obliga a reallotjar a una vintena de veïns

Els Bombers han descartat afectacions estructurals, en un incendi amb vint veïns afectats i on encara s’investiguen les causes que han pogut provocar el foc.

Passaven sis minuts de les dues del migdia aquest diumenge, quan els Bombers van rebre l’avís d’un incendi a l’interior d’un immoble a la plaça Pau Casals de Sant Sadurní d’Anoia.

Un total de deu dotacions van acudir al lloc dels fets per apagar el foc, originat al tercer pis de l’habitatge. A l’incendi també s’hi van desplaçar dues unitats terrestres dels Serveis d’emergència i un comandament, que van haver d’atendre a diversos veïns per inhalació de fum.

Un cop es va donar per extingit el foc al voltant de les vuit del vespre, els Bombers van acompanyar als veïns, que de moment no tornaran als seus pisos, a recollir les seves pertinences. El cos també va activar l’arquitecte municipal que, juntament amb el Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC), han descartat afectacions estructurals.

Segons Ràdio Sant Sadurní, una vintena de veïns han estat reallotjats a diversos hostals de Sant Sadurní i no podran tornar als seus domicilis fins que no es restableixin, com a mínim, els serveis bàsics i el subministrament de llum, aigua i gas.

Les causes que han provocat aquest incendi encara s’estan investigant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: