Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dimecres se celebra una edició virtual de la 8a Corrandescola a Vilafranca

Dimecres se celebra una edició virtual de la 8a Corrandescola a Vilafranca

El proper dimecres 19 de maig, les escoles Baltà Elias, Cristòfor Mestre, Estalella Graells i Mas i Perera celebraran la 8a Corrandescola, Vilafranca 2021, però aquesta vegada en format virtual.

Aquesta activitat convida els alumnes de Cicle Superior d’Educació Primària a treballar la llengua oral, el cant com a solista i la posada en escena a través del glosar. La glosa, també anomenada cançó improvisada o corrandes, es pot definir com una activitat comunicativa tradicional, de caràcter lúdic i basada en conversar mitjançant l’intercanvi de versos cantats de forma improvisada.

El dia de l’espectacle, una selecció d’alumnes de les escoles de Vilafranca implicades demostraran les seves habilitats com a glosadors. Se’ls proposaran diverses proves –que els alumnes no coneixeran prèviament– i d’aquesta manera els nens i nenes hauran de demostrar la seva capacitat d’improvisar versos inventats i construïts sobre una melodia treballada a l’escola. En el format virtual, s’han creat unes sales d’inspiració a on els joves improvisadors es podran concentrar per poder elaborar les corrandes.

Per tema de drets d’imatge, l’espectacle serà retransmès en streaming en exclusiva per a l’alumnat de les escoles participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: