Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
36 empreses de l’Alt Penedès han renovat la certificació Biosphere i 12 s’hi han incorporat

36 empreses de l’Alt Penedès han renovat la certificació Biosphere i 12 s’hi han incorporat

Més de 45 empreses de l’Alt Penedès reben el distintiu del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere.

La Cambra de l’Alt Penedès, junt amb l’Ajuntament de Barcelona, Turisme de Barcelona i la Diputació de Barcelona han atorgat el distintiu del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere a un total de 48 empreses de l’Alt Penedès. Aquestes empreses han desenvolupat i presentat models de negoci sostenibles i respectuosos amb l’entorn. Concretament, 36 empreses han renovat la certificació i 12 s’han incorporat al programa.

L’acte de lliurament, que es va celebrar el passat divendres al Hub Cambra Digital de la Cambra de de Barcelona, va atorgar el distintiu del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere a un total de 664 empreses de la província de Barcelona.

L’objectiu del projecte és reconèixer aquelles entitats que aposten per una gestió respectuosa amb el canvi climàtic, el medi ambient, la cultura i el retorn social i econòmic de la ciutat i comarques de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: