Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Visita del diputat de la CUP Xavier Pellicer

El diputat de la CUP Xavier Pellicer aposta per una legislatura que resolgui els problemes socials i que trenqui amb l’Estat

Aquest dimecres al vespre, el diputat de la CUP-UCG Xavier Pellicer va ser al Casal Popular La Gueralda de Vilafranca per participar d’un diàleg amb la ciutadania i respondre dubtes sobre el moment actual.

Ho va fer en el marc d’un conjunt de xerrades que es fan arreu del territori amb el nom de ‘La CUP respon’ i que tenen com a finalitat analitzar la situació actual, explicar l’estratègia de cara a la propera legislatura i també informar sobre el que s’ha fet fins ara. Pellicer creu que cal donar el tret de sortida a un nou curs polític al Parlament amb dos objectius clars: resoldre els problemes civils i socials i engegar un procés de ruptura amb l’Estat.

Pellicer aposta per una unitat institucional, de partits i de carrer, per recuperar l’esperit de l’1 i el 3 d’octubre del 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: