Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Endesa inverteix 170.000 euros per reforçar el servei entre l’Alt Camp, el Penedès i l’Anoia

Endesa inverteix 170.000 euros per reforçar el servei entre l’Alt Camp, el Penedès i l’Anoia

S’ha estès un nou tram de cablejat de mitjana tensió que permet unir dues línies ja existents i garantir, així, la qualitat i continuïtat del subministrament en cas d’incidències.

L’objectiu és reforçar la qualitat, la continuïtat i la seguretat en el subministrament a 12 municipis. La Companyia ha estès un nou tram de 4 quilòmetres de cablejat de mitjana tensió a 25 kV –una part subterrani i l’altre aeri– al seu pas pel municipi de Pontons, la qual cosa permet unir dues línies de la vegueria del Penedès amb una que prové del Camp de Tarragona. És el que tècnicament es coneix com a anella elèctrica o, dit d’una altra manera, un enllaç entre línies que possibilita, en cas d’incidència o d’indisposició d’una de les línies principals, donar servei als clients afectats per una via alternativa. La mesura repercuteix no només en una reducció del temps de reposició, sinó també en el fet que, en casos de treballs programats o manteniment de la xarxa, no és necessari cap interrupció de subministrament.

L’actuació beneficia a clients de quatre municipis de l’Alt Camp: Aiguamúrcia, Puigpelat, Querol i Vila-rodona; a sis municipis de l’Alt Penedès: Pacs, Pontons, Sant Martí, Torrelles, Vilafranca i Vilobí; a un de l’Anoia, la Llacuna, i a un del Baix Penedès, El Montmell.

Aquest treball suposa un pas més per dotar la xarxa dels darrers avenços tecnològics amb l’objectiu de donar una resposta adequada a les especificitats del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: