Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 400 veïns del Poble Nou van estar més sis hores sense llum per una avaria elèctrica

A tres quarts de dues del migdia d’aquest dijous es va produir una avaria elèctrica que inicialment va afectar 4.000 clients de la companyia Endesa, especialment dels barris del Centre i del Poble Nou

L’afectació es va notar a diferents punts de Vilafranca, i es van produir diverses enceses i apagades del subministrament que van provocar avaries d’aparells elèctrics, però el focus es va localitzar en dos cables subterranis a la cantonada dels carrers Parlamet i Boters. Un equip de la companyia Endesa va estar treballant per localitzar l’avaria però no la va trobar fins a les sis de la tarda. A partir d’aquí van començar els treballs de reparació que van allargar-se més del previst inicialment, per això a tres quarts de vuit del vespre, quan ja es portaven més de cinc hores es van instal·lar grups electrògens als carrers Menéndez i Pelayo, Bisbe Morgades i Germanor. A partir de les vuit el nombre de clients afectats es va reduir a 400. La reparació definitiva dels cables es va assolir a quarts de dues de la matinada. Alguns veïns de la zona, especialment gent gran, s’han posat en contacte amb la nostra redacció per queixar-se de la situació. És el cas per exemple d’un veí del carrer Bisbe Morgades que explicava que no va poder dinar ni comunicar-se amb ningú, provocant angoixa en temps de pandèmia. També es queixava que cap a les 8 del vespre van patir els sorolls d’un grup electrogen i fins la una de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: