Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres comencen les obres de reparació dels camins municipals d’Olèrdola

Aquest divendres es preveu que comencin a Olèrdola les obres de millora de la pavimentació dels camins de competència municipal.

Tal i com recordava l’alcalde, els treballs donen continuïtat a l’actuació de millora que es va fer al camí de Daltmar, fins el revolt de Mas Granell. En aquest cas la intervenció suposarà reparar el ferm de la resta de l’eix Rossend Montané, però també l’avinguda Catalunya de Sant Miquel, diferents punts del polígon de Sant Pere Molanta i el vial que connecta l’escola de Moja amb el propi camí Rossend Montané.

L’alcalde assenyalava que aquesta inversió, de prop de 400.000 €, concreta la voluntat del govern municipal de millorar aquestes vies de titularitat municipal. A causa d’aquests treballs de pavimentació, s’han programat al camí de Daltmar aquest divendres, talls alternatius i restriccions de circulació, entre les 9.00 i les 14.30 hores. En aquesta via la circulació quedarà tallada dilluns, també des de les 9 i fins dos quarts de 3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: