Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un 7’76% de la població de l’Alt Penedès ja té la primera dosi de la vacunació

La campanya de vacunació continua avançant, malgrat que aquesta setmana s’ha aturat la distribució de l’Astrazeneca.

A l’Alt Penedès 8.400 persones ja han rebut una primera dosi d’alguna de les vacunes, el que suposa un 7’76% de la població, mentre que 3.209 persones ja han rebut la segona dosi. La distribució és diferent entre la comarca i Vilafranca.

Segons algunes fonts a Vilafranca fa unes setmanes que no arriben vacunes per a les persones majors de 65 anys. En canvi sí que s’han estat posant, fins aquesta setmana, moltes dosis d’Astrazeneca a la capital de l’Alt Penedès, en concret 1.060 persones han estat vacunades, del total de 2.757 persones de la comarca que han rebut aquesta vacuna. Una vacunació amb Astrazeneca que es reprendrà a partir del proper dimecres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: