Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira Musical s’adapta a la situació sanitària i es trasllada a les escoles

Des de l’última setmana de febrer i fins divendres de la setmana vinent s’està fent a les escoles de Vilafranca la Fira Musical.

El format d’aquesta iniciativa s’ha adaptat a la situació sanitària i s’ha traslladat a les escoles.
El Marc González és el professor de música de l’escola Pau Boada.

L’Ajuntament de Vilafranca ha intentat mantenir el màxim d’activitats garantint les mesures de seguretat i higièniques que marquen les autoritats sanitàries. En el cas de la Fira Musical en total es faran més de 200 audicions de petit format adreçades als gairebé 2.000 nens i nenes que cursen de 1r a 4t de primària a les deu escoles de la vila.

A l’escola Mas i Perera, les audicions es feien la setmana passada al pati. El professor de música David Ranilla valorava en positiu que es pogués fer l’activitat.

En aquesta ocasió, la fira musical porta a les escoles un equip de músics que mostren als nens i nenes com funcionen i com sonen instruments de música tradicional catalana, el saxo, l’oboè i el fagot.

Aquests últims són els que han generat més expectació, com comenta la professora de música Cristina Boixadera.

La Fira Musical preveu una programació que s’aplica al llarg de quatre cursos escolars amb l’objectiu d’aconseguir un coneixement molt vivencial d’un gran nombre d’instruments i l’experimentació de la música en directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: