Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els espais exteriors de la masia en temps de Covid centraran la tercera tertúlia del CEPvi

L’objectiu de Les tertúlies del CEPvi és apropar la realitat del sector als alumnes de l’Escola d’Enoturisme i a les empreses vinculades.

La vinya i l’entorn natural de la masia com a elements de valor i les propostes que es poden generar a partir del patrimoni cultural en temps de Covid serà el tema central de la tercera i darrera tertúlia del CEPvi per aquest curs a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. L’acte serà el dimarts 13 d’abril, a partir de les set de la tarda, via telemàtica. L’acte començarà amb la presentació a càrrec d’Èric Enguita, professor de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, sota el títol La Covid i el turisme: canvi en la utilització dels
espais exteriors. Després, la paisatgista Soazig Darnay moderarà la taula rodona amb Kiko Figueras, de l’Agrupació d’Agricultors del Pla de Manlleu +500; la dinamitzadora cultural Rosa Vendrell; Josep M. Feliu, historiador i gestor cultural; i Imma Pulido, cap de Comunicació i Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.
Aquesta tertúlia del CEPvi, coordinada per la historiadora Montserrat Julià, pretén analitzar les oportunitats que genera l’entorn natural de la masia com a espai de benestar emocional i com es complementa amb rutes culturals o espais interessants des del punt de vista patrimonial per a aquells que viuen a la ciutat en un moment en què la pandèmia de la Covid ha reforçat el valor d’aquest vincle. Les masies formen part del paisatge patrimonial del Penedès i ofereixen als cellers la possibilitat de plantejar la proximitat amb la natura més enllà de la vinya, i esdevenen el complement perfecte per als amants de l’enoturisme i el turisme rural.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: