Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CSPG s’incorpora com a institució associada a la Facultat de Medicina de la UB

El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf ha aconseguit la condició d’Institució Sanitària associada a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona.

Això implica que els centres del Consorci estaran inclosos com a institució disponible per a la Rotació Obligatòria de Pràctiques Tutelades d’estada clínica hospitalària dels estudiants de sisè curs de Medicina.

Aquesta associació comporta una important ampliació de l’oferta docent dels hospitals del CSAPG, ja que comptaran regularment amb estudiants de medicina als seus centres, i els professionals del Consorci tindran l’oportunitat de ser professors universitaris contractats o associats, o assumir responsabilitats de tutories d’estudiants.

Josep Lluís Ibáñez, gerent del CSAPG, afirma que està molt satisfet amb el conveni, ja que és un pas més per assolir ser hospitals docents. També ha explicat que estan treballant per obtenir acreditacions de places MIR, i seguir impulsant el creixement docent dins de la institució. Aquest últim any, per exemple, s’ha aconseguit l’acreditació del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, fet que permetrà tenir un nou Metge Intern Resident cada any per a formar-se en aquesta especialitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: