Dissabte, 17 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns entra en funcionament la nova oficina d’expedició del DNI a Vilafranca

Aquesta setmana ha obert portes la nova oficina per expedir el Document Nacional d’Identitat (DNI) a Vilafranca.

Les dependències estan situades a la planta baixa de l’edifici de la ronda de Mar, 109, al barri del Molí d’en Rovira. Es tracta d’un local de 185 m2 de propietat municipal cedit a l’Administració de l’Estat a Catalunya mitjançant un conveni per destinar-lo a la Unitat de documentació i estrangeria de la Policia Nacional. Aquesta setmana estan provant les instal·lacions i tots els aparells i, a partir de dilluns 15 de març, es preveu que ja es pugui fer la reserva de cita per obtenir o renovar el DNI, el Passaport o la Targeta d’Identificació d’Estrangers.

El tràmit de reservar cita prèvia s’haurà de fer necessàriament per telèfon al número 060, o per Internet a l’adreça www.citapreviadnie.es.

Amb l’obertura d’aquesta oficina, ja no caldrà anar a l’Ajuntament per sol·licitar cita i d’aquesta manera s’evitaran desplaçaments de la ciutanania de Vilafranca i comarca a comissaries o dependències de Vilanova i la Geltrú o Barcelona.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, destaca que era una demanda que ve de lluny.

Regull insisteix que fa temps que ja s’estava treballant en aquesta nova oficina i que calia esperar a que hi hagués la disposició pressupostaria per part de l’Estat.

La nova oficina del DNI està situada en un indret amb bona accessibilitat des de les vies principals de comunicació com la C-15, la N-340 o l’autopista AP7 i prop de les estacions de tren i de bus. A més, compta amb una parada de bus urbà de les línies 1 i 2 (av. Garraf-Ricard Fortuny) situada a 3 min.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: