Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els mestres reben l’AstraZeneca al local dels Falcons, un dels espais de vacunació Covid

El local dels Falcons de Vilafranca és un dels espais de vacunació Covid desplegats arreu del territori català on s’estan vacunant els professionals essencials, entre els que hi ha els mestres menors de 55 anys.

Els mestres menors de 55 anys s’han afegit als altres professionals considerats essencials com els dels cossos de seguretat i emergències, sociosanitaris, sanitaris externs al sistema de salut, farmacèutics, logopedes, fisioterapeutes, psicòlegs, que ja han començat a rebre la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca. La setmana passada es feien vacunacions al CAP Alt Penedès i aquesta setmana s’han començat a fer al local dels Falcons de Vilafranca. La directora del CAP Vilafranca Nord, Rosa Cañestro, apunta que aquest nou espai és més idoni que el centre d’atenció primària.

El mateix departament d’Ensenyament ha notificat a tot el personal afectat, els professors, tant de primària com de secundària, a través d’un SMS per apuntar-se a una pàgina web, des de la qual es pot escollir el centre de vacunació. Al local del Falcons hi poden venir des de qualsevol punt de la geografia catalana, no només de Vilafranca i del Penedès.

Cañestro reconeix que cada cop hi ha més confiança amb la vacuna.

En total, es preveuen vacunar a unes 800 persones aquesta setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: