Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha subministrat la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 a la Residència Inglada Via

La segona dosi ha arribat tres setmanes després de la primera, aplicada el passat 9 de gener

Aquest dissabte al matí la Residència Inglada Via ha subministrat la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 a tots els residents i al personal que hi treballa. La segona dosi ha arribat quan es complien justament tres setmanes de l’aplicació de la primera dosi, el passat 9 de gener.

De la mateixa manera que quan es van fer les primeres vacunacions, han estat moments molt emotius tant pel personal com pels residents de l’Inglada Via. En els moments previs a finalitzar la vacunació, la directora del centre, Marga Padullés ha valorat molt positivament tot el procés.

Padullés comenta que, durant les setmanes posteriors al subministrament de la primera dosi, “han procurat extremar encara més les mesures de protecció i seguir tots els protocols per a evitar qualsevol positiu o nou contagi”, que en cap cas s’ha produït. L’arribada de la segona dosi reduirà de manera significativa la pressió a la que el personal està sotmès des de fa 1 any.

La vacunació s’ha dut a terme durant el matí de dissabte, i pels volts de dos quarts de dotze, ja s’havien subministrat totes les dosis corresponents a aquesta segona tongada. Tant el personal, com els residents, confien en començar a veure la llum al final del túnel.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: