Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les condicions de confinament fan molt complicada la subsistència de les cases de turisme rural

Des del passat 7 de gener a Catalunya hi ha el confinament municipal com una de les mesures per prevenir la pandèmia del coronavirus.

Aquesta condició més totes les mesures que ja es van aplicar durant l’any passat, des de que el mes de març es va declarar la pandèmia, han fet la vida molt complicada a diferents sectors de l’economia. Però en l’àmbit del turisme han tingut uns resultats demolidors. A l’Alt Penedès ho estant notant també de forma severa les cases de turisme rural. Hem conegut, per exemple, el cas de Ca la Laia, a Torrelles de Foix. La seva propietària, la Francesca Blanc, assenyala que exceptuant els mesos d’agost i setembre en els que es va poder respirar una mica, la resta de l’any 2020 va ser un desastre, i de moment no ha rebut cap ajut.

Aquest 2021 ha començat fins i tot pitjor, amb el confinament municipal que els manté amb zero ingressos, però amb les despeses del manteniment de la casa.

Des del sector del turisme es tenen totes les esperances dipositades en la vacunació, amb l’objectiu que de cara al proper estiu ja es pugui obrir una certa mobilitat en el territori europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: