Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca obté la renovació de la certificació Biosphere

Un any més l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha renovat la certificació Biosphere de destinació turística sostenible obtinguda l’any 2017.

Aquesta renovació fa palès el compromís de la ciutat, a través de l’Ajuntament, amb la sostenibilitat del territori, aportant des la dimensió municipal el seu granet de sorra per contribuir a una millora mundial i és el fruit d’una tasca transversal que implica totes les àrees de l’Ajuntament en conjunt.

La certificació Biosphere, tot i ser treballada des de l’àmbit turístic recull exigències en tots els sectors. Enguany per renovar-la han estat importants les accions relacionades amb la millora de la salut de la ciutadania, la lluita per la igualtat i el treball digne, el manteniment de les tradicions i el foment del producte de proximitat, en definitiva, un ampli ventall d’actuacions que són reflex de la sostenibilitat en totes les seves dimensions.

La certificació Biosphere, conduïda per l’Institut de Turisme Responsable i amb el suport de la UNESCO, es basa ens els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de la Nacions Unides. Per a la seva renovació és imprescindible una auditoria que dona fe del compliment d’un pla de treball establert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: