Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca anuncia les renovacions de Casamayor, Oribe, Pluvins i Toni Cunill

El club segueix donant forma al projecte de la temporada vinent. També s’ha confirmat la marxa del lateral Dani Sánchez, que és la segona sortida confirmada d’aquest estiu.

Després de confirmar la renovació de l’entrenador, Ivan Moreno, el Vilafranca segueix donant forma al projecte esportiu de la propera temporada, amb l’anunci de la renovació de jugadors fonamentals de la plantilla.

La gran notícia és que el capità Victor Oribe continuarà a Vilafranca, i per tant, la màgia del 8 seguirà sobre la gespa del Municipal per 9a temporada consecutiva. Un històric de l’equip, de 32 anys, que ja ha disputat 188 partits amb el degà penedesenc.

La porteria seguirà ben coberta amb la renovació del porter Toni Casamayor, que, als seus 28 anys, viurà el seu quart curs al Vilafranca, amb el qual ha disputat 73 partits, amb 67 gols encaixats, una mitjana de menys d’un gol per partit.

D’altra banda, el club també ha fet públiques les renovacions del migcampista Xavi Pluvins, el defensa central Toni Cunill i Eric Via. Pluvins, amb 28 anys, encetarà el seu segon curs a Vilafranca, després d’estrenar-se el passat amb 5 gols en 30 partits. D’altra banda, Cunill, viurà la seva tercera temporada, la segona completa, amb els penedesencs. Pel que fa a Eric Via, el gran de la saga, amb més de 300 partits amb el Vilafranca, viurà la seva 8a temporada al club.

En el capítol de sortides, a la ja confirmada de David Acedo, es suma la del lateral Dani Sánchez, que posa rumb al Castelldefels.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: