Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruda ha fet una concentració per la primera víctima de violència masclista d’aquest 2021

L’Assemblea Feminista va convocar aquest dilluns al vespre una concentració a la plaça de la Vila de Vilafranca per visibilitzar la primera mort que va tenir lloc el dia 5 de gener a Lloret de Mar.

La víctima, de 44 anys, hauria mort de fred després d’haver patit una agressió per part de la seva parella, un home de 62 anys, i haver quedat abandonada al carrer sense possibilitat d’entrar a casa.
Marina Montiel, de la Ruda, assenyala que la violència masclista és un problema que persisteix perquè està immers en un sistema patriarcal.

L’Assemblea Feminista va convocar la concentració el mateix dilluns a través de les xarxes i l’acte va tenir una resposta d’assistència satisfactòria que constata la preocupació i la importància d’aquesta problemàtica en la nostra societat.

Les membres de l’assemblea feminista van llegir un manifest per deixar constància que en aquesta qüestió l’any 2021 ha començat tan malament com els anteriors i per recordar que com en el cas del coronavirus, també en aquest tema hi ha una llista de víctimes mortals que va creixent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: