Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruda ha celebrat l’acte central del seu desè aniversari amb una festa al Parc Tívoli

L’Assemblea Feminista La Ruda, col·lectiu no mixt del Penedès, celebra els seus primers deu anys aquest 2023.

El desè aniversari s’està celebrant al llarg de tot aquest any, i ja s’han fet diferents activitats. La festa central però, era aquest dissabte al Parc del Tívoli, on hi va haver sessió de DJ’s, un dinar i parada amb les noves samarretes. També es va fer una sessió de glosa, uns parlaments feministes i es van bufar les espelmes amb motiu de l’aniversari. La Ruda es va cear com a entitat mixta fa 10 anys al Baix Penedès, però des del 2016 la seu es troba a Vilafranca i és un col·lectiu no mixt. En aquests moments l’integren 10 activistes i un dels seus objectius passa per articular llaços amb col.lectius feministes de l’entorn.
Els actes de l’aniversari es clouran al mes de novembre amb un acte polític i la marxa de torxes al voltant del 25 N, Dia Contra les Violències Masclistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: