Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Martí organitza un taller on-line de Comunicació i relacions de parella

Sant Martí organitza un taller on-line de Comunicació i relacions de parella

En els moments actuals on la conciliació laboral i familiar són complicades, des de l’Ajuntament ofereixen aquesta eina per facilitar la comunicació dins de la parella.

El proper dimecres 9 de desembre, a les 7 de la tarda, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha programat un taller de sexualitat per videoconferència, sota el títol “comunicació i relacions de parella”.

Les dificultats de la conciliació laboral representen el gran esforç que les parelles actuals han de fer per a gestionar el seu temps i arribar a tot. Enmig de tot això, algunes persones obliden que cuidar de la parella també és essencial. Per participar del taller cal fer inscripció prèvia a o al telèfon 93.899.11.11 (Àngels Vilà). En ser un taller per videoconferència, al moment de la inscripció es facilitarà un enllaç per
accedir-hi.

El taller serà impartit per Marta Garcia, assessora i promotora de salut sexual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: