Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau acull un taller teatralitzat per prevenir la discriminació racista o per motiu de gènere

A través del teatre social com a eina de visibilització de desigualtats i de transformació social, els i les joves van poder expressar en llibertat les seves inquietuds

La Nau de Vilafranca va acollir fa uns dies un taller teatralitzat de sensibilització i prevenció de la discriminació per motiu de gènere i/o racista que va anar a càrrec de NUS Cooperativa, que va explorar amb els i les joves les visions que tenen sobre la participació de les dones a ambdues ribes de la Mediterrània (especialment a Marroc i Catalunya). Així, van descobrir les causes de les relacions desiguals i com incideixen en la vida de les persones tan a Marroc com a Catalunya.

A través del teatre social com a eina de visibilització de desigualtats i de transformació social, els i les joves van poder expressar en llibertat les seves inquietuds i preocupacions pel que fa a les discriminacions vinculades a l’entorn proper, per després poder treballar la reflexió envers als conflictes socials i els reptes globals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: